Enkelt og godt ,vi spiser det med stekt fisk ,kylling,yoghurt(Tzatziki) og salat

Og hvis du vil ha en vegetarisk rett ,det er noe for deg ,du trenger ikke å bruke kyllingbuljong.

 

Ingredienser:

300g ris

1 finhakket løk

1 kyllingbuljong(kan sløyfes)

4dl vann

1 boks grønne hestebønner(Kjøpes hos utlandske butikk)

3ss olje

1/4ts gurkemeie

1/2ts karri

6ts dill

1ts salt

Vask risen godt under vannet så la den ligge i en skål med vann halv time.Hell vannet ut når du skal bruke risen i kasrolle.

 

Skrell bønner forsiktig og del de til to.

 

I en stor kasrolle ha olje og stek løken til det er myk og blank ,tilsett bønner,krydder og buljong ,rør forsiktig i noen minutter.

Hell vannet over og tilsett risen , salt og rør litt.

Ha på lokk og skru helt ned varmen. la den små koke i 20-30 minutter ,rør risen forsiktig to ganger inn mellom.

Her risen med hestebønner og dill er ferdig,håper at dere kommer å like det 🙂

Fb Her

#Ris #vegetarisk #Bønner #dill