Raita er en tilbehør til Indisk og Pakistansk mat,som tandoori,tika masala,nanbrød osv.
Tar fra deg noen minutter til å lage det ,enkelt og godt 🙂
Ingredienser:(4-5 personer)
400g Tyrkisk yoghurt
1/2 stor agurk,skrap ut innmaten av agurken med en skje så skjær i terninger.
1 stor tomat ,skrap ut innmaten av agurken med en skje så skjær i terninger.
1/4 stor rød løk,i tynne små skiver.
1/2ts hel spisskummen
1/4ts cayennepepper
1/4ts paprika
1 1/2ts salt
3 hvitløksfedd,presset
1/2ss hakkede fersk koriander
1ts sitronsaft
pepper
Bland sammen yoghurt,hvitløk,salt,paprika,cayenne,koriander og sitron.
Skjær grønnsakene.
Rist spisskemmun 2 minutter i en stekepanne.
Mal spisskemmun
Bland agurk,tomat og løken sammen andre ingrediensene.
Ta på spisskemmun til slutt.Smak med salt og pepper.
Fb Her
#hjemmelaget #yoghurt #spisskummen #raita #indisk