Pepperoni rolls kommer fra USA som laget av deig ,pepperoni og ost,jeg hadde en god oppskrift på pølsebrød som er luftig og kjempe god så tenkt meg å lage pepperoni rolls .Dere kan bruke salami ,kjøttpålegg i stede for pepperoni .Jo myk pepperoni /salami du bruker jo bedre .slipper å tive deigen .Jeg brukt vanlig pepperoni som er hard og det gikk bra men må være forsiktig når du rulle deigen ut.
Har dere smakt på pepperoni rolls før?
Ha dere en fin dag 🙂
Ingredienser:
Deigen Her,del til 10 emner
Pizzsaus Her
Pepperoni,i skiver
Mozzarella ost,revet
Gul ost ,revet
Melk for å pensle
Smeltet smør for å pensle
Jeg varmet pepperoni i mikrobølgeovn noen sekunder under bakepapir så lå dem over kjøkkenpapir .(for mindre fett)
Kjevler du deigen i pitabrød størrelse med hjelpe av mel.Ha over litt tomatsaus så pepperoni.
Strø over mozzarella og gul ost .
Rull deigen ut forsiktig som en tykk pølse (pepperoni er litt hard så derfor du må ikke rive deigen )
Lukk endene godt med to fingre.Du kan se Her det er akkurat samme måte du lager pølsebrød.
Ha litt mel
Legg dem i en stekebrett med bakepapir og strø litt mel/maismel over bakepapir ,ha på kjøkkenhåndkle og la den heves i1 1/2- 2 timer til dobbelstørrelse.
Varm ovnen ved 200C
Pensle med melk.
Sett midt i ovnen i 10-15 minutter til de er gylden.
Ta ut og pensle med smeltet smør (du kan slippe å bruke smør om du ikke vil ha ,bare dekk med aluminiumsfolie )
Og dekk med aluminiumsfolie i 10 minutter.
Avsjøl over rist
Serveres med kebabsaus Her og salat
De var luftige og kjempe gode 🙂
Lik gjerne min facebook side Her
namnam disse så gode ut 🙂
heidi: Takk for det 🙂