Ingredienser:
250g kokt pasta gjerne fullkorn
1/2 isbergsalat
1 boks salatbønner
1 boks mais
1 revet gulerot
200g kalkunskinke
1 boks cherry tomat
1/2 boks fetaost gjerne med hvitløk og persille
4 ostefylte paprika fra boks kan sløyfes
4 hardkokte egg
1/2 purre
Kok pastaen al dente. Tilsett olje og la den avkjøle seg. Kok opp vann og legg i eggene og kok de i 8-10 min. Ha iskaldt vann på eggene når de er ferdigkokt for at de skal bli lettere å skrelle og avkjøles raskt.
Kutt opp resten av ingrediensene og dander det på et fat.
Var en salat som ble veldig godt motatt her. Ungene forsynte seg flere ganger. Serveres med kebabsaus evt brød.Finner du kebabsaus og brød i bloggen 😉
Fb Alibabasmat
Så godt ut!
Den så digg ut 🙂
Elisabeth: takk gor det 🙂 det var kjempe god ??
Ida: takk for det 🙂 det var typisk norsk mat , kjempe god og enkel 😉