Fajitas er en meksikansk og den lages ofte med kylling sammen med paprika og løk og tortillabrød.Men i arabiske land vi lager kyllingfajitas annerledes , vi steker kyllingen sammen med løk,paprika ,sopp så legger ost på toppen og fylle pølse brød sammen med salat og tomater eller med coleslaw .Jeg tenkt faktisk å lage coleslaw (oppskriften Her)men jeg hadde ikke kål 🙂 så det ble majones ,salat og tomat skiver.

Det er kjempe godt og er veldig lett å lage.Du kan kjøpe pølsebrød helst de store eller lager du den selv fra bunnen Her

Ingredienser:

Olje til steking

4 kyllingbryst 

1 paprika, rød /grønn, i strimler

1 løk,i skiver

10 sopp , i skiver

Kyllingmarinade:

3ss olje

3ss lønnesirup

1ss rødvinsedikk

1ss worcestershire saus

1ss lime saft

1ss soyasaus

2 hvitløksfedd, knust og delt til to

1ss frisk koriander,finhakket

2ts oregano

1-2 tørkede chili ,knust

1 1/2ts spisskummen

1ts løkpulver

1ts paprika

1ts salt ,etter smak

1ts pepper

 

Ost i skiver skiver (du kan bruke din favoritt ost )

Majones 

Salat 

Pølse brød Her( bak de litt større)

 

Bland sammen alle marinade ingrediensene i en bolle.

Legg kyllingbryst i marinade , så i en pose.La den står i kjøleskapet helst over natten eller 1 time.

I en stekepanne ha litt olje over høy varme og stek løken,sopp og paprika raskt.Legg til side.

Ta kyllingen fra marinade og skjær i strimler.

I samme stekepanne ha litt olje over høy varme og stek kylling litt om gangen.

Stek raskt.

Bland kyllingen med løk,sopp og paprika .

Varm ovnen grillfunksjon (bare over varme) ved 225c

Ha ost over kyllingen.

Og stek i ovnen til osten er smeltet.

Ha litt majones i pølsebrød med salat og tomater så kyllingfajitas

Det var utrolig godt med smakrik kylling og smeltet ost 🙂

Facebook side Her

#fajitas #kylling #ost