En kjempegod og kremet påleggssalat man kan ha på brødskive eller rundstykke,warps,pitabrød ,selv om du er ikke glad i hermetisk tunfisk når du prøve denne oppsikriften her da du kommer til å like tunfisksalat 🙂 

Ingredienser:6-8 personer

3 boks hermetisk tunfisk i olje eller i vann(hell av væsken i boksen)

Majones(1 1/2dl olje,1 eggeplommet,1ts sitron saft,1/2ts sennep),olje,eggeplommet i romtemperatur.

3ss creme fraiche

4ss sylteagurk,finhakket

1ts sambal oelek chili

2ts sukker

5cm purreløk,finhakket

En håndfull mais

1/2rød løk,finhakket

1ts salt,etter smak

Pepper

 

Lager du majones først ,pisk eggeblommet og tilsett olje gradvis, spe kun en tynn stråle mens du pisker, tilsett sitron,dijonsennep når majonesen begynner å tykne,og pisk videre til alt olje er ferdig .

Bland alle ingrediensene i en bolle,smak til med salt og pepper.

Holdbar i tett bok i kjøleskapet i ca 4 – 5 dager.

Følg meg på facebook https://www.facebook.com/groups/370547423103160/?fref=ts

#tunfisk #salat #kremet #pålegg