Synes jeg at man spiser kebab hjemme er bedre enn å spise ute,for det første man veit hva man spiser og for andre sparer du penger  😉

Og det er veldig godt ,noen tror at man kan aldri lager kebab hjemme slik de lager i kebabsjappe og det er ikke sant,her skal vise dere hvordan lager du  en god kebab hjemme 😉


 

 

Ingredienser :

500g kyllingbryst (skjært i litt tynne lange strimler)

Marinade:

4ss youghurt

1 1/2ss tahina/tahini (sesammasse)

3ss olje

2 presset hvitløkfedd

1ss eddik

1ss sitronsaft

1ss kebebkrydder Her

2ts ketchup

1 1/2ts salt

 

Bland alle ingrediensene sammen så ha de over kyllingen.Sørg at kyllingen blir marinert godt.

Ha kyllingen i en pose og la den står i kjøleskapet hels 24 timer hvis du har god tid eller 1 time.

 

Tar du kyllingene i spyd og press den sammen med hendene .

 

Grilles i ovnen ved 200c ,cirka 20 minutter snude spydene hver 5 minutter(ovnen må være varm før du sette kyllingen i )

 

Ta ut kyllingen og la den vile 20 min så press kyllingen ned i spyd og skjær den med skarp kniven i tynne skiver(slipp gjerne kniven mens du skjærer)

Når du skjært en side fra kyllingen så snurre den og skjær videre .

Tar du en brød her finner du brød oppsikrift Her så kyllingkebab og grønnsaker og til slutt kebabsaus finner du oppsikrift Her og rull den .


 

Her rulle kebab er ferdig 🙂 anbefaler dere å prøve den ,er så god og lett å lage 🙂

Ha dere en riktig god helg 🙂

Facebook Her

#hjemmelaget #kebab #kylling