Hvis du vil ha en riktig  god kebabsaus så det er noe for deg  🙂

Ingredianser:

1dl olje

1 eggeblommet(romtemperatur)

1ts sitron saft

2 hvitløkfedd(du kan bruke mer om du vil ha ekstre smak av hvitløk)

2dl rømme(du kan bruke youghurt)

1/2 ts salt

1ts italiansk salat krydder(tørkede urter,hvis du har ikke det bruk persille og basillekum)

1/2 ts sukker

1ss katchup

LItt svartpepper

1/4 Kajennepepper malt(om du vil ha sterkere smak så bruk mer )

 

 Først lager du majones ,ha eggeblommet i en dyp og stor skål så ha i 1dl olje i tynne stråler mens du vispe kraftig(du kan bruke stavmikseren kjøpes HER) hele tida til du får en tykk majones.

Ha i sitron saft og presset hvitløkfedd,og rør godt.

Ha i rømme og resten av ingredianser og rør godt.

Smak til med krydder ,salt og sukker .(jeg har ikke brukt noe mer enn det står i ingredienser )


Sausen må stå i kjøleskapet  minst en time.

Nå trenger du bare kebab og brød som du finner i bloggen min 😉 

Ha dere en riktig god helg og helgen blir jo bedre med en rulle kebab 🙂

Facebook Her

#Saus #kebabsaus #hjemmelaget