Hvis du vil ha en riktig god kebabsaus så det er noe for deg 🙂
Ingredianser:
1dl olje
1 eggeblommet(romtemperatur)
1ts sitron saft
2 hvitløkfedd(du kan bruke mer om du vil ha ekstre smak av hvitløk)
2dl rømme(du kan bruke youghurt)
1/2 ts salt
1ts italiansk salat krydder(tørkede urter,hvis du har ikke det bruk persille og basillekum)
1/2 ts sukker
1ss katchup
LItt svartpepper
1/4 Kajennepepper malt(om du vil ha sterkere smak så bruk mer )
Først lager du majones ,ha eggeblommet i en dyp og stor skål så ha i 1dl olje i tynne stråler mens du vispe kraftig(du kan bruke stavmikseren kjøpes HER) hele tida til du får en tykk majones.
Ha i sitron saft og presset hvitløkfedd,og rør godt.
Ha i rømme og resten av ingredianser og rør godt.
Smak til med krydder ,salt og sukker .(jeg har ikke brukt noe mer enn det står i ingredienser )
Sausen må stå i kjøleskapet minst en time.
Nå trenger du bare kebab og brød som du finner i bloggen min 😉
Ha dere en riktig god helg og helgen blir jo bedre med en rulle kebab 🙂
Facebook Her
#Saus #kebabsaus #hjemmelaget
den er ekel
Anonym: hehe veit ikke om du mener enkel eller ekkel 😀 takk for kommentaren .
Denne var god, takk for oppskriften!
Anonym: Bare hyggelig , takk for kommentaren 🙂
Denne gleder jeg meg til å prøve! Takk for oppskriften 🙂
Katrine: Lykke til. Har fått mange positive tilbakemeldinger på denne 🙂
Hei igjen 🙂 Kan jeg bruke ferdig majones istedet for eggeplomme? Vet du eventuelt hvor mye majones 1 eggeplomme blir? 🙂 Kyllingen marineres i kjøleskapet nå til i morgen 😀 Dette blir spennende!
Charlotte: hei ,du kan bruke ferdig majones,det blir ca 1dl .Kos dere med hjemmelaget kyllingkebab 🙂
Supert takk takk 🙂
Charlotte: Bare hyggelig 🙂
Veldig god:)
monica: Så hyggelig å høre 🙂 takk for det .
Konge! Sausen står i kjøleskapet nå. Den smakte bra, ser frem til å smake på den igjen etter jeg er ferdig med lammet.
Kenneth: Så hyggelig å høre at du likte sausen 😀
Flott blogg!! Mange gode eksotiske oppskrifter.
Marita: så hyggelig å høre , takk for det 🙂
Gleder meg til å lage kebab
Anonym: Godt å høre 🙂
Kjempegod oppskrift, prøvd denne flere ganger og er veldig fornøyd. Har lenge vært på jakt etter en skikkelig oppskrift på autentisk kebabdressing. Tror det er ketchupen som lager smaken jeg har leitet etter 🙂
Camilla: utrolig hyggelig å lese kommentaren din 🙂 Takk for det.Ja ketchupen gir en god smak til kebabdressing med majones og italiansk salat krydder.
Aiwa! Denne skal jeg prøve neste gang jeg lager köfta eller shishkebab! Shoukran saddiq!
Si: 3afwan 🙂 godt å høre at du kommer å lage kebabsaus ,det er enkel og godt 🙂
fin saus og god saus
Kjellfrid: hyggelig å høre 🙂
Utrolig god saus!!!
Rolf: så bra at du likte sausen 🙂
Spennende, denne skal virkelig prøves! Ser sausen jeg får på den lokale kebabsjappa har en litt oransjefarge, og har hørt noen rykter om at de blander i Solo/Fanta brus i sausen. Har du prøvd dette? Hører også folk som bruker MSG (smaksforsterker) 🙂
Andreas: Har ikke prøvd solo fanta eller smaksforsteker 🙂 men man vet aldri de bruker forskjellige ting i sasuen . Oppskriften min er enkel og god selv om det er noen tror at det er alltid er en hemmelig ingrediens i den maten man får på kebabsjappa 😀
Er ferdig å lage denne nå. Må stå 1 time i kjøleskap. Smaker vidunderlig bra før jeg satt den inn i kjøleskapet. Dette blir helt sikkert en favoritt!
Skal servere familien med din oppskrift på marinade med kebabkrydder osv. Bruker noe storfekjøtt istede for kylling pga det var det jeg hadde. Skal i morgen lage lefsene du har lagt ut oppskrift på. For en gledens dag det skal bli å endelig få en skikkelig god rullekebab i stua sammen med familien!
Erlend: Ja det blir veldig bra 🙂 håper at dere koser dere masse med maten . Takk for kommentaren:-)
Vi prøvde denne i helga. Den var kjempegod og hele familien var fornøyd. Tusen takk for flott oppskrift
Mona: Bare hyggelig 🙂
Måtte bare innom å takke for super oppskrift. Både saus og brød var orgasme for ganen. Takk skal du ha 🙂
Rune: Tusen takk for det , så hyggelig å høre at du synes det 🙂
Hei! Jeg gleder meg til å prøve oppskriftene dine for kebab krydder og dressing i helgen. Skal lage en porsjon kylling og en soyakjøtt. Har du kanskje noe tips for soya «kjøttet»? Siden mest sannsynlig blir ikke helt som ekte vanlig kebab kjøtt.
Og et siste spm, hva er innholdet på italienske salat kryddret du bruker? Jeg bor ikke i norge så dermed blir en god del leting hvis jeg skal presist finne samme/liknende produkt, vil heller prøve å lage min egen.
Tusen takk for helpen på forhånd. Ha en flott kveld!
Mariam: Hei, dessverre har ikke erfaring med soyakjøtt men jeg vet at det er best å la de liggw i marinade lenge for å få mer smak så steker du søyakjøtt.Du kan bruke oregano i stede , fordi den italiansk salat krydder innholder ,Salt, druesukker,pureløk, Vit løk ,løk og oregano persille og abdre urter. men det holder med bare oregano bare bruk litt mer og smak til 🙂 Takk for kommentaren og ha en riktig fin kveld 🙂
Denne skal jeg prøve på fredag! 🙂
Marie: Så bra 🙂
Hei! Nettopp laget og satt denne i kjøleskapet til kyllingkebab middag! Smakte kjempegodt! Klarte dessverre ikke å få majonesbasen tykk, tror kanskje ikke egget var rom temperert nok, men reddet den med å bruke ferdig majones Tusen takk for oppskrift! 🙂
Silje: ja det er ikke alltid lett å lage majones men det går helt fint å bruke den ferdig . Så bra at du lagde sausen og likte den så godt 🙂 Takk for tilbakemeldingen .
Endelig en kebabdressing jeg kan like! Tommel opp!
Aino: Så bra du likte det 😀
Har hatt glede av denne sausen i flere år nå. Alle digger den. Tusen takk for at du har delt denne oppskriften 🙂
Andrew: så bra du likte det 🙂 hyggelig å høre .
Wow, FOR en kebab saus! 🤩 Den smakte helt sinnsykt godt!!! Nå står den til kjøling for at smakene skal sette seg 🤤 Bare gleder oss til mat litt senere! Tusen takk, ikke siste gang den blir laget!
Rikke Skalleberg: så hyggelig å høre 😀 bra at du likte den så godt , sausen er kjempe god synes jeg og . Takk for tilbakemeldingen 🙂