Asiatisk smaken er kjempe god med ingefær,hvitløk,chili og sauser .Her jeg valgt å lage den kjente Szechuan rett med pasta i stede for ris.

Alle ingrediensene finnes i norsk mat butikk.Grønnsakene kan du velge friske eller frozen ,jeg brukt frosene siden jeg hadde bare det og det går kjapt å lage .

Ingredienser: 3-4 personer

Olje for steking

350g biff,i tynne skiver

Marinadee:

2ts maizenna

1ts hvitvinseddik

2ts soyasaus

 

250g asiatis wok mix ,grønnsaker blandingen 

4 hvitløksfedd,finhakket

4cm ingefær,finhakket (i samme størrelse til 4 hvitløksfedd størrelse)

1 rød chili,finhakket

Sause:

2ss oystersaus

2ss tomatpurre

3ts soyasaus

5ts sukker

6ss vann

1ts sesamoile

7dl kokt fusilli pasta

Bland alle ingrediensene til marinade i en skål og bland sammen med kjøttet,la den står 20 minutter til side.


 

Varm wok eller jerngryte med litt olje over høy varme og stek skjøttet raskt litt om gangen ,legg i en tellarken til side.

Tørk wok med kjøkkenpapir og ha litt olje så stek løken og resten av grønnsakene ,del grønnsakene i tre og ikke ha oppi alle sammen i wok og stek raskt 2-3 minutter

Ha 3ss olje i wok over middels varme ,tilsett hvitløk,ingefær og chili. stek i 2 min

Tilsett tomatpurre og stek i 2 min

Ha alle ingrediensene til sausen over og stek under omrøring raskt i 2-3 minutter.

Ha tilbaket kjøttet ,grønnsakene og fusilli  og bland alt sammen.Og la den står på varme 2-3 minutter.

Server den med engang  mens den er varm.

Kjempe god med asiatisk smak 🙂

Facebook Her

#pasta #asiatisk #biff #grønnsaker