Asiatisk smaken er kjempe god med ingefær,hvitløk,chili og sauser .Her jeg valgt å lage den kjente Szechuan rett med pasta i stede for ris.
Alle ingrediensene finnes i norsk mat butikk.Grønnsakene kan du velge friske eller frozen ,jeg brukt frosene siden jeg hadde bare det og det går kjapt å lage .
Ingredienser: 3-4 personer
Olje for steking
350g biff,i tynne skiver
Marinadee:
2ts maizenna
1ts hvitvinseddik
2ts soyasaus
250g asiatis wok mix ,grønnsaker blandingen
4 hvitløksfedd,finhakket
4cm ingefær,finhakket (i samme størrelse til 4 hvitløksfedd størrelse)
1 rød chili,finhakket
Sause:
2ss oystersaus
2ss tomatpurre
3ts soyasaus
5ts sukker
6ss vann
1ts sesamoile
7dl kokt fusilli pasta
Bland alle ingrediensene til marinade i en skål og bland sammen med kjøttet,la den står 20 minutter til side.
Varm wok eller jerngryte med litt olje over høy varme og stek skjøttet raskt litt om gangen ,legg i en tellarken til side.
Tørk wok med kjøkkenpapir og ha litt olje så stek løken og resten av grønnsakene ,del grønnsakene i tre og ikke ha oppi alle sammen i wok og stek raskt 2-3 minutter
Ha 3ss olje i wok over middels varme ,tilsett hvitløk,ingefær og chili. stek i 2 min
Tilsett tomatpurre og stek i 2 min
Ha alle ingrediensene til sausen over og stek under omrøring raskt i 2-3 minutter.
Ha tilbaket kjøttet ,grønnsakene og fusilli og bland alt sammen.Og la den står på varme 2-3 minutter.
Server den med engang mens den er varm.
Kjempe god med asiatisk smak 🙂
Facebook Her
#pasta #asiatisk #biff #grønnsaker
Denne er kjempegod. Har hatt dette til middag flere ganger, og skal ha det i dag igjen. Nydelig 🙂
Camilla kristiansen: så godt å høre 🙂 takk for tilbakemeldingen .
Veldig bra oppskrift og fin blogg!