En super god kylling karri pizza med ananas ,jeg spiser ofte kyllingkarri pizza når vi er i pizza restaurant og alle liker den hjemme  .Så jeg lager av og til kylling pizza hjemme og tenkt å dele oppskriften med dere,det er så enkel men utrolig godt .

For pizza med restaurantkvalitet trenger du pizzastål og spade. Jeg har min fra TheChef. Kan bestilles HER.

Bunnen du kan kjevle den ut tynn eller tykk etter hva du liker.

Ha dere en fin dag 🙂

Ingredienser:3-4 medium pizza

Deigen og hvordan kjevles Her

2ss olje

3 kyllingbryst,i tynne strimler

1ss karripulver, du kan lage karripulver selv Her

Salt

1 rød paprika, i korte strimler

1/2 løk,i tynne skiver

10 sopp ,i tynne skiver

1 ananasboks,kast ut væske og press ananasen med hendene litt får å få saften ut

Tomatsaus Her

Mozzarella ost,revet

Gul ost ,revet

 

Bland sammen kyllingen med karripulver .

Varm en stekepanne med litt olje og brun raskt over høy varme.

Ha litt salt over kyllingen å blande godt ,legg til side.

Varm ovnen på maks varme med pizzastål(kan kjøpes Her) ,steinpizza eller stekebrett midt i ovnen.

Kjevler du deigen så legg den over pizzaspade (Ha litt mel på pizzaspade) 

Ha tomatsaus først så litt mozzarella ,gul ost ,grønnsaker og kyllingen .

 

Stekes midt i ovnen ,skru på overvarme grill funksjon ,fordi pizzastål  er veldig varm og du trenger ikke under varme.

Pizza tar cirka 4-6 minutter ,til du får en sprø bunn og osten smelter og blir gylden.

Tar du pizza med pizzaspade og strø litt karripulver over .

 

Knasende bunn og kjempe god kyllingcurry .

Det er enkel pizza men er utrolig godt 🙂

Ha litt kebabsaus ved siden Her 

Facebook side Her

#pizza #curry #kylling