Raita er en tilbehør til Indisk og Pakistansk mat,som tandoori,tika masala,nanbrød osv.

Tar fra deg noen minutter til å lage det ,enkelt og godt 🙂

 

Ingredienser:(4-5 personer)

400g Tyrkisk yoghurt

1/2 stor agurk,skrap ut innmaten av agurken med en skje så skjær i terninger.

1 stor tomat ,skrap ut innmaten av agurken med en skje så skjær i terninger.

1/4 stor rød løk,i tynne små skiver.

1/2ts hel spisskummen

1/4ts cayennepepper

1/4ts paprika

1 1/2ts salt

3 hvitløksfedd,presset

1/2ss hakkede fersk koriander

1ts sitronsaft

pepper

Bland sammen yoghurt,hvitløk,salt,paprika,cayenne,koriander og sitron.

Skjær grønnsakene.

Rist spisskemmun 2 minutter i en stekepanne.

Mal spisskemmun 

Bland agurk,tomat og løken sammen andre ingrediensene.

Ta på spisskemmun til slutt.Smak med salt og pepper.

Fb Her

#hjemmelaget #yoghurt #spisskummen #raita #indisk