Ingredienser:(4 ppersoner)
300g tagliatelle pasta
3 hvitløksfedd,finhakket
1 tørkede rød chili flakes,knust
200g sjampinjong
1 paprika,finhakket
3ss olivenolje
1ss sukker
1/2ts basilikum
200g kalkunskinke
2dl fløte
1dl melk
75g gul ost
75g mozzarella
1 kyllingbuljong,i terningen
Salt
Varm en dyp stekepanne med 2ss olivenolje på middelsvarm,ha i hvitløken og fres i 1 minutt tilsett kalkunskinke og stek videre i 2-3 minutter.
Tilsett paprika og surre i 2 minutter.ta alt fra stekkepanne og legg til side.
Ha 1ss olivenolje i stekepanne og tilsett sjampinjong ,stek det litt så tilsett sukker og stek videre i noen minutter.Ta det fra stekepanne og legg til side.
Ha fløte ,melk og kyllingbuljong i samme stekepanne og rør inn i 2 minutter på middelsvarm .
Tilsett osten og rør med visp .
Til alt osten har smeltet.
Varm 3 liter vann i en stor kjele med 3-4ts salt ,når det bygenner å koke ha i paste ,la den koke uten lokk i 5-6 minutter.Ta pasta i en dorslag og la vannet renner ut.
Tilsett hvitløken,kalkunskinke og paprika i sausen ,tilsett basilikum,salt om det trenger og chili.
Rør inn og skru av varmen.
Tilsett pasta i sausen.
Ha sjampinjong på toppen .Ta stekepanne fra varmen og servere den 🙂
Retten er kjempe god ,bare prøv det 🙂 du kommer ikke til å angre 😉
Ønsker dere en fin uka 🙂
Fb Her
#pasta #tagliatelle #kalkunskinke #fløte #melk #hjemmelaget