Ingredienser:(4 ppersoner)

300g tagliatelle pasta

3 hvitløksfedd,finhakket

1 tørkede rød chili flakes,knust

200g sjampinjong

1 paprika,finhakket

3ss olivenolje

1ss sukker

1/2ts basilikum

200g kalkunskinke

2dl fløte

1dl melk

75g gul ost

75g mozzarella

1 kyllingbuljong,i terningen

Salt

 

 Varm en dyp stekepanne med 2ss olivenolje på middelsvarm,ha i hvitløken og fres i 1 minutt tilsett kalkunskinke og stek videre i 2-3 minutter.

Tilsett paprika og surre i 2 minutter.ta alt fra stekkepanne og legg til side.

Ha 1ss olivenolje i stekepanne og tilsett sjampinjong ,stek det litt så tilsett sukker og stek videre i noen minutter.Ta det fra stekepanne og legg til side.

Ha fløte ,melk og kyllingbuljong i samme stekepanne og rør inn i 2 minutter på middelsvarm .

Tilsett osten og rør med visp .

Til alt osten har smeltet.

Varm 3 liter vann i en stor kjele  med 3-4ts salt ,når det bygenner å koke ha i paste ,la den koke uten lokk i 5-6 minutter.Ta pasta i en dorslag og la vannet renner ut.

Tilsett hvitløken,kalkunskinke og paprika i sausen ,tilsett basilikum,salt om det trenger og chili.

Rør inn og skru av varmen.

Tilsett pasta i sausen.

Ha sjampinjong på toppen .Ta stekepanne fra varmen og servere den 🙂

Retten er kjempe god ,bare prøv det 🙂 du kommer ikke til å angre 😉

Ønsker dere en fin uka 🙂

Fb Her

#pasta #tagliatelle #kalkunskinke #fløte #melk #hjemmelaget