Nå jeg har fått en pakke fra TRYBE  igjen og det var en burgergrill ,jeg ble overrasket hvor fort brugene ble stekt .Det ca 1- 2 minutter og har stekt halloumi ost også  i grillen. 

Og alt er hjemmelaget fra burgeren til aioli 🙂 

Oppsikriften til  burger finner du Her ,burgerbrød Her  og Aioli Her uten hvitløk.

 

Her ser du grillen med medfølgende formen

Ta ca 90g kjøttdeigsblandingen og plasser i den medfølgende formen.

Smør inn undersiden av pressen med olje for å unngå at blandingen henger seg fast.

Trykk pressen lett i formen,slik av burgeren formes.

Sånn ser ut burgeren.

Det enkleste er å lage alle sammen før du begynner med grillingen.

Du kan bruker din favoritter fyll .

Pensle grillplatene med litt olje.Plasser burgere på grillplaten.

Lukk lokket og lås med låshaken på håndtaket.Grill burgerne i ca 1-2 minutter,og kontroller deretter resultatet.

Vær oppmerksom på at grilltiden kan påvirkes av råvarenes temperatur,mengde og konsistens samt innholdet i kjøttdeigen.

Løfter du dem opp fra platen ved hjelpe av et plast eller treredskap ,legg over osten mens den er varm.

Tørk alltid av platene med tørkepapir mellom hver grilling for å ta bort eventuelle rester som ellers kan svi seg.

Du kan grille også halloumi ost i grillen.

Du kan også grille frosne burgere med en diameter på maks 10cm og en høyde på maks 1,5 cm.Fremgangsmåten er den samme som jeg har beskrevet tidligere ,men lokket må kanksje trykket forsiktig ned i noen sekunder for a håndtaket skal kunne låses.

Her ser du burger med cheddar ost.

Og med halloumi ost .

Det var kjempe god og raskt .

#burger #hjemmelaget #ost #trybe #kjøtt #halloumi