Enkelt og godt ,vi spiser det med stekt fisk ,kylling,yoghurt(Tzatziki) og salat
Og hvis du vil ha en vegetarisk rett ,det er noe for deg ,du trenger ikke å bruke kyllingbuljong.
Ingredienser:
300g ris
1 finhakket løk
1 kyllingbuljong(kan sløyfes)
4dl vann
1 boks grønne hestebønner(Kjøpes hos utlandske butikk)
3ss olje
1/4ts gurkemeie
1/2ts karri
6ts dill
1ts salt
Vask risen godt under vannet så la den ligge i en skål med vann halv time.Hell vannet ut når du skal bruke risen i kasrolle.
Skrell bønner forsiktig og del de til to.
I en stor kasrolle ha olje og stek løken til det er myk og blank ,tilsett bønner,krydder og buljong ,rør forsiktig i noen minutter.
Hell vannet over og tilsett risen , salt og rør litt.
Ha på lokk og skru helt ned varmen. la den små koke i 20-30 minutter ,rør risen forsiktig to ganger inn mellom.
Her risen med hestebønner og dill er ferdig,håper at dere kommer å like det 🙂
Fb Her
#Ris #vegetarisk #Bønner #dill